Žene su, kažu, komplicirane, ali je još kompliciranije naći idealan poklon za muškarca. Evo rješenja!

Rođendani, godišnjice, momačke zabave, blagdani i razne proslave – koliko ste se puta našli u situaciji da muku mučite što pokloniti muškarcu? Žene su, kažu, komplicirane, ali ni približno toliko koliko je komplicirano pronaći idealan muški poklon; kreativan, originalan, koristan, zabavan.

Online brlog ManCave.hr, kao  svoj prvi projekt u suradnji s grafičkom tvrtkom Grafoprojekt iz Virovitice (poduzećem koje se 33 godine bavi grafičkom djelatnošću) stavlja svoj prvi  proizvod na tržište PajserBox – Pivski sanduk.

Pivski sanduk sadrži sve što pivoljubac može poželjeti − od personaliziranog drvenog otvarača koji se može koristiti desetljećima, preko kvalitetnih čaša i podmetača pa sve do pivskog sapuna i ljutih bučinih sjemenki koje će služiti kao snack uz pivo. Također, u boxu se nalazi i njihov jedinstveni Dnevnik piva, na kojeg smo posebno ponosni. Riječ je o knjižici koja omogućava da čak i potpuni pivski amateri mogu ocijeniti karakteristike craft piva koja kušaju na način da popune tablicu prateći dijagram okusa i aroma.

Dnevnik piva, PajserBox

Svi se muče kad kupuju poklon muškarcima jer kronično nedostaje specijaliziranih gift boxova baš za dečke. Mancave.hr je u suradnji s tvrtkom Grafoprojekt krenuo s mišlju da muškarce iz pretjeranog bavljenja virtualnim svijetom treba pokušati vratiti, barem u nekim trenucima, u fizički svijet. Ideja je da je potpuno neprimjereno i pomalo smiješno da muškarci otvaraju poklone tako da trgaju mekani šareni ukrasni papir. Zato je razvijen gift box pod nazivom PajserBox, s otpakiravanjem oko kojega se namuče čak i najmišićaviji. U tome je posebnost i čar otpakiravanja poklona – za otvaranje gift boxa ti treba pajser ili sjekira!

 

Pajserbox možete naručiti na njihovoj Facebook stranici ili kontaktiranjem tvrtke Grafoprojekt Virovitica.

Članak originalno objavljen u LIDERU.