Tko je viralna “Hawk tuah” djevojka?

Normalna osoba svako toliko se nađe u centru pažnje iako to možda nije ni tražila. Čini se da je to slučaj s nedavno objavljenom omiljenom viralnom senzacijom poznatom samo kao “hawk tuah girl“.

Djevojka je postala viralna senzacija zahvaljujući svom odgovoru na pitanje influencera sa TV-a Tim and Dee, na kojem kreatori društvenih medija postavljaju pitanja ljudima na ulicama. Djevojku i njezinu prijateljicu uhvatili su u noćnom izlasku u Nashvilleu, Tennessee., a djevojka je bila toliko karizmatična, šarmantna i atraktivna (prema komentatorima) da svi žele znati tko je ona.

Izvor instagram profil Tim & Dee TV

Dakle, tko je “hawk tuah” djevojka?

Prvo razjasnimo što zapravo znači “hawk tuah”. “Hawk tuah” je onomatopeja  za zvuk pljuvanja. To je zvuk koji proizvodite kada skupite slinu, prinesete je prednji dio usta, a zatim je ispljunete uz zvuk “tuah”.

Prvi video sada već viralne “hawk tuah girl” podijeljen je 11. lipnja 2024., u kojem su je pitali: “Koji je to potez u krevetu zbog kojeg muškarci svaki put polude?” Brzo je odgovorila: “Moraš im dati taj ‘hawk tuah’ i pljunuti na tu stvar!” s najšarmantnijim južnjačkim naglaskom. Nakon toga je pozdravila dečka “Pookie” dajući do znanja da je to rekla u šali.

Znamo da se zove Hailey Welch, no vrlo brzo je ugasile sve svoje profile na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tim & Dee TV (@timanddeetv)