Čudan ples Elona Muska izazvao je ruganje na Internetu

Brojna internet rulja ruga se plesu Elona Muska, a čovjek se samo opustio na festivalu u Meksiku.

Multimilijarder je snimljen kako totalno u svom stilu rastura neke njemu poznate plesne pokrete na koncertu Rüfüsa Du Sola na Sundream Baja festivalu. I što je tu loše?

Njiše se naprijed-natrag, trese bokovima i čak stavlja ruke iza glave.

Zaista ne znamo zašto je to ljudima razlog za ruganje. Zašto se osoba koja nema sluha ili loše pleše ne bi zabavljala i opustila.

Pogledajte video kako Elon Musk pleše

Nije iznenađenje da je pojavljivanje snimke na Twitteru, rezultiralo širenjem tog videa poput požara.

A znate kako to ide na Twitteru i općenito na društvenim mrežama – hejteri nisu gubili vrijeme da izraze svoje negativno mišljenje.

Nakon što je video Elonova nespretnog plesa počeo dobivati popularnost na Twitteru, jedna se osoba javila sa svojim”mišljenjem”: “Naravno to je ples… ako ples smatrate neugodnim, tužnim, aritmičnim grčevima tijela.”

Drugi dušebrižnik je otvoreno napisao: “Kakav prokleti kreten.”

“WTF??? Pleše kao da ga nešto boli”, našalio se netko drugi.

Netko je na Twitteru primijetio da Elon pleše sasvim sam i čini se da se nitko drugi ne pridružuje zabavi.

“Nemojte misliti da će ga Ples sa zvijezdama uskoro zvati”, zadirkivao ga je još neki dušebrižnik i dežurni davatelj mišljenja koje je eklatantan primjer uvrede.

Bilo je ljudi koji su se osjećali loše zbog Elona i tvrdili su da je zaslužio opustiti se i zabaviti se kao i svi drugi.

Naravno da je!

Elon Musk pleše na partyju u Meksiku

Neuralink Elona Muska dobio je dozvolu za testiranje na ljudima

Elon Musk je ovaj tjedan bacio medijsku bombu. Objavio je da je njegov izum moždanog čipa, nazvan Neuralink, dobio zeleno svjetlo za ispitivanja na ljudima.

Sličan sadržaj —> Čipiranje mozga neuralink

Prema web stranici Neuralinka, ovaj čip je poput super cool sučelja između mozga i računala koje se može ugraditi u vas, a da to nitko i ne zna. Omogućuje vam upravljanje računalom ilimodernim mobilnim uređajem bez obzira gdje se nalazite.

Neuralink je dobio ovlaštenje američke FDA da može početi kliničke studije na ljudima

Neuralink je u svojoj objavi na Twitteru rekao: “Uzbuđeni smo što možemo podijeliti s vama da smo dobili odobrenje FDA za pokretanje naše prve kliničke studije na ljudima!”

“Ovo je rezultat nevjerojatnog rada Neuralink tima u bliskoj suradnji s FDA-om i predstavlja važan prvi korak koji će jednog dana omogućiti našoj tehnologiji da pomogne mnogim ljudima.”

“Zapošljavanje još nije otvoreno za naše kliničko ispitivanje. Uskoro ćemo objaviti više informacija o tome!”

Čipiranje mozga dolazi pod imenom Neuralink

Foto:Steve Jurvetson from Los Altos, USA, CC BY 2.0, via Wikimedia Commons,The Royal Society, CC BY-SA 3.0, via Wikimedia Commons

Mancave.hr