Najnovije vijesti iz svijeta satova #3

I ovaj tjedan vam donosimo najnovije vijesti iz svijeta satova. Teme su ovaj put TAG Heuer, Bremont i Hublot.

Bremont S300 RFU

Bremont slavi nadolazeće prvenstvo u ragbiju Guinness Six Nation  2022. s potpuno novim S300 RFU. Uz legendarnu englesku ružu ugraviranu u zatvorenu stražnju stranu kućišta, Bremont S300 RFU također ima istu ružu na čistom bijelom brojčaniku, koji nadopunjuje paletu bijelih, plavih i crvenih boja, inspiriran dresom engleskog tima i Križem sv. Jurja.

Hublot x The Hour Glass Collaboration

Hublot se udružio s The Hour Glass kako bi stvorio posebno ograničeno izdanje Big Bang Unico King Gold Ceramic-a kako bi obnovio svoju podršku Fundaciji za borbu protiv raka. Inspiriran bojama dobrotvorne organizacije, prihod od prodaje novog Big Bang Unico King Gold Ceramic će ići u korist liječenja i podrške oboljelima od raka i njihovim obiteljima, kao i za financiranje vitalnih istraživanja u liječenju i izlječenjima raka.

TAG Heuer x Red Bull Racing

TAG Heuer slavi svoje partnerstvo s Red Bull Racingom s potpuno novom Formulom 1 Red Bull Racing Special Edition. Usko surađujući s timom Red Bull Racing, TAG Heuer implementirao je mnoge od ikoničnih estetskih crta trkaćeg tima Red Bulla, uključujući odvažne boje tamnoplave, upečatljive crvene i živopisne žute. Indeksi arapskih brojeva inspirirani su brzinomjerima automobila, zajedno sa početnom linijom staze Formule 1 koja se nalazi između brojeva 5 i 7.

TAg Heuer + Red Bull Racing satovi kolaboracija
TAg Heuer + Red Bull Racing kolaboracija, official press photo

G-Shock – neuništiva legenda