Za trkače: Gdje povoljno kupiti nosač za mobitel?

Dobro je imati mobitel dok trčite iz više razloga: na njemu su vam razne fitness aplikacije pa ćete se moći hvaliti odrađenom rutom i pratiti napredak, možete slušati glazbu na bluetooth slušalicama itd. Tu su još i ključevi od stana i auta. Kamo sa svim tim stvarima dok trčite? Za to postoji jednostavno rješenje – nosač za mobitel koji ide oko ruke. U njega možet staviti i ključeve, a i novac koji je potreban za pivsko osvježenje nakon trčanja.

No gdje kupiti tako nešto? Mi smo jeftine a odlične nosače za mobitel za trčanje (armband) našli u jednom europskom webshopu koji prodaje sportsku opremu i na hrvatskom tržištu – SPORTISIMO.hr

Najbolje ocijenjeni primjerci su:

 

1. Runto REACH nosač za mobitel za trkače

Runto REACH nosač za mobitel za trkače
Runto REACH nosač za mobitel za trkače
Ima veliki džep s prozirnim prozorčićem služi za upravljanje uređajima na dodir i pogodan je za većinu mobitela. Osim toga, držač ima sigurnosni poklopac protiv neočekivanog otkopčavanja i odmotavanja od ruke.
  • podesiva naramenica
  • kopčanje pomoću čička
  • 5 izlaza za slušalice
  • džep za karticu ili dokumente
  • sigurnosna očica protiv neočekivanog otkopčavanja

Ovaj nosač ima najbolju ocjenu na webshopu, a ujedno je i najskuplji oko 110,00 kuna odnosno manje od 15 eura.

2. Arcore PHONE JOG

Arcore PHONE JOG
Zahvaljujući elasticitetu i mogućnosti podešavanja duljine remena, mogu je koristiti i pravi krkani u tjelesnom smislu. Prikladna je za sve sportaše koji tijekom treninga koriste svoj mobitel za slušanje glazbe ili za korištenje aplikacija koje snimaju tvoju izvedbu.
  • elastični i prilagodljiv remen
  • reflektivni elementi
  • tri izlaza za slušalice na donjem dijelu
  • dva izlaza na gornjem dijelu
Ovaj nosač ima jednu prednost: ima reflektirajuće dijelove pa će vas se puno bolje vidjeti u mračnim uvjetima i totalno je prilagodljiv pa ga možete nositi i ako imate jače ruke.
Trenutačno košta manje od 10 eura (oko 56 kuna odnosno 7,45 eura).
Ostale nosače za trčanje možete vidjeti na webshopu SPORTISIMO.hr.
Klikom na jedan od linkova i kupnjom proizvoda Mancave.hr može zaraditi malu proviziju od vaše kupnje.

Sportisimo webshop iskustva

Sportisimo je češka mreža prodavaonica i internetska trgovina sa sportskom opremom. Službeno se tvrtka zove SPORTISIMO s.r.o. Od 2000. omogućuju „život u pokretu“. Cilj Sportisima je osigurati sportašima svu moguću opremu.

Prodaju samo originalne komade (400 brendova) i imaju odličnu politiku povrata. Robu možete vratiti ili zamijeniti. Novac vraćaju u maksimalnom roku od 14 dana, a ukupna obrada zahtjeva traje do mjesec dana. Link na upute za povrat za Sportisimo.hr.


 Piše: Dario G., Foto: Pexels i Sportisimo.hr