PRAVILA ZA: 🎄🎅MANCAVE.HR BOŽIĆNI NAGRADNI NATJEČAJ 2022.🎅🎄

Giveaway “🎄🎅MANCAVE.HR BOŽIĆNI NAGRADNI NATJEČAJ🎅🎄”

Odlučili smo nagraditi naše vjerne pratitelje adventskim giveawayem. 7 sretnih dobitnika ima priliku dobiti jedan od poklona.

Update 21.12.2022. zbog interesa na Instagramu pravila koja vrijede za Facebook, vrijede i za Instagram- https://www.instagram.com/mancave_hr/ 

Jedan dobitnik može dobiti jednu nagradu.

Giveaway traje od:

11. prosinca 2022. do 23. prosinca 2022. u 23:59 sati

Sve što trebate je sljedeće:

– označiti sa “sviđa mi se” Mancave.hr FB stranicu (https://www.facebook.com/muskibrlog) sa “sviđa mi se”

– označiti sa “sviđa mi se” objavu giveawaya

– ispod objave giveawaya u komentaru napisati “Kome bi poklonili jedan od ovih poklona i zašto?” i probajte biti što duhovitiji.

Objava dobitnika izvršit će se u subotu, 24. prosinca 2022. u javnom komentaru ispod objave giveawaya i ispod nagrađenih komentara.

Pravila i uvjete nagradnog natječaja možete pronaći na ispod.

Facebook ni na koji način ne sponzorira, promovira ili administrira ovaj Nagradni natječaj. Facebook ni na koji način nije odgovoran za organizaciju i provođenje Nagradnog natječaja te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova.


 

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

Obrt ZEGRA vl. Dario Grbavac OIB: 8528566531.

 

🎄🎅MANCAVE.HR BOŽIĆNI NAGRADNI NATJEČAJ 2022.🎅🎄

Članak 1

ORGANIZATOR

Nagradni natječaj priređuje i organizira: Obrt ZEGRA vl. Dario Grbavac OIB: 8528566531, 33404 Špišić Bukovica, Vladimira Nazora 60, u daljnjem tekstu: Organizator.

Članak 2

TRAJANJE, SVRHA I MJESTA PROVOĐENJA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj provodi se u svrhu promocije Organizatora. Nagradni natječaj će početi 11. prosinca 2022. a traje do 23. prosinca 2022. u 23:59 sati, a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske. Sponzor nagrade je Organizator.

Članak 3

PODRUČJE PROMOCIJE

Promotivni materijali će biti dostupni na Facebook stranici organizatora te Instagram profilu.

Članak 4

NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Nagradni natječaj ima sedam (7) nagrada, a dodjeljuju se po završetku trajanja nagradnog natječaja.

Nagrade su: 

Pokloni su:
– čekić otvarač za boce, 2 u 1 (47,25 kn)
– boca, zvučnik, ručnik, 3u1 (135,00 kn)
– sjekira rezač za pizzu (27,00 kn)
– podmetači za čaše s društvenim igrama (93,00 kn)
– multifunkcionalni set za kampiranje (49,00 kn)
– dvostruki mlinac sa sol i papar (74,00 kn)
– kamperski set za kuhanje (206,00 kn)

Nagrada se ne može zamijeniti za novac ili drugu uslugu.

Članak 5

PRAVO SUDJELOVANJA

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj te su registrirane na društvenoj mreži Facebook www.facebook.com osim članova Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća).

Članak 6

KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za pravo sudjelovanja u natječaju potrebno je otići na Facebook stranicu Organizatora Mancave.hr  (https://www.facebook.com/muskibrlog) i napraviti sljedeće:

– označiti sa “sviđa mi se” Mancave.hr FB stranicu (https://www.facebook.com/muskibrlog) sa “sviđa mi se”

– označiti sa “sviđa mi se” objavu giveawaya

– ispod objave giveawaya u komentaru napisati “Kome bi poklonili jedan od ovih poklona i zašto?”

U obzir će doći svi sudionici koji su napravili potrebne radnje do 23. prosinca do 23.59 sati.

Članak 7

DISKVALIFICIRANJE 

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku diskvalificirati sudionike u sljedećim slučajevima:

  • Sudionike za koje se sumnja da nisu ispunili sve korake kvalifikacija za natječaj; 
  • Sudionike koji se koriste lažnim profilima; 
  • Sudionike koji postavljaju odgovore neprimjerenog sadržaja.

Članak 8

ODABIR DOBITNIKA

Dobitnike izabire glavni urednik Mancave.hr Dario Grbavac, prema kreativnom dojmu.  

Članak 9

KAKO PREUZETI NAGRADU

Dobitnik nagrade bit će obaviješten na službenoj Facebook stranici, te će daljnja komunikacija biti nastavljena elektronskom poštom ili putem Facebook messengera. Obaveza dobitnika je da Organizatoru potvrdi svoj identitet vlastitom osobnom iskaznicom. U slučaju nejavljanja dobitnika u roku 2 dana od obavijesti o osvajanju nagrade, smatra se da dobitnik ne želi preuzeti nagradu, odnosno da je se odriče, te ju Organizator ima pravo zadržati i koristiti u budućim nagradnim natječajima.

Nagrade se šalju putem Hrvatske pošte.

Članak 10

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju i potvrđuju da su upoznati s pravima i obvezama iz ovih Pravila.

Članak 11

PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se, ako postanu dobitnici nagrade, njihovo ime i slika mogu se od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade.

Članak 12

OBJAVA DOBITNIKA

Ime dobitnika nagrade bit će objavljeno 24. prosinca 2022. u 12.00 sati na službenoj facebook stranici Organizatora

https://www.facebook.com/muskibrlog

Članak 13

MALODOBNI SUDIONICI U NAGRADNOJ IGRI

Maloljetnici imaju pravo sudjelovati u nagradnom natječaju u skladu sa zakonom. Ukoliko je dobitnik nagrade malodobna osoba, Organizator će uručiti nagradu osobi koja je temeljem zakona ili odluke državnog tijela dužna skrbiti o njoj, a nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos.

Članak 14

POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradom.

ČLANAK 15

POGREŠKE I NEREGULARNE PRIJAVE

Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave za sudjelovanje u nagradnom natječaju nevažeće su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu, smatra se da sudionik nije poštivao Pravila nagradnog natječaja, a Organizator ima pravo u bilo kojem trenutku zabraniti sudjelovanje u nagradnom natječaju tom sudioniku.

Članak 16

U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Virovitici.

Članak 17

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će o prekidu nagradne igre biti obaviješteni putem službene Facebook stranice Organizatora.

Članak 18

IZMJENE PRAVILA NATJEČAJA

Organizator zadržava pravo promijeniti pravila natječaja, a o tome će svi sudionici biti pravovremeno obaviješteni.

Članak 19

NAPOMENA

Ovaj Nagradni natječaj nije ni na koji način povezan s Facebookom, Facebook ga ne promiče niti sponzorira. Vaše podatke koje dajete isključivo za potrebe potpune funkcionalnosti ovog natječaja, dajete nama Obrt ZEGRA vl. Dario Grbavac OIB: 8528566531., a ne Facebooku. Napominjemo, Facebook je javni prostor i objava bilo kojeg sadržaja (uključujući i fotografije) može predstavljati zadiranje u privatnost kako samih sudionika natječaja tako i trećih osoba. Ukoliko sudionici natječaja objave kakav sadržaj/fotografije na našoj Web i Facebook stranici smatrat ćemo da su ga objavili svojevoljno te Obrt ZEGRA vl. Dario Grbavac OIB: 8528566531. ne snosi odgovornost za sadržaj istih, kao niti za zlouporabu korištenjem takvog sadržaja od bilo kojih trećih osoba. Također, smatrat ćemo ako su sudionici objavili bilo kakav sadržaj na našoj Web i Facebook stranici (uključujući fotografije, poruke, komentare, bilo koje osobne podatke i sl.) da imaju sva potrebna ovlaštenja za objavu takvog sadržaja. Takvom objavom sudionici natječaja daju Organizatoru dopuštenje za korištenje cjelokupnog objavljenog sadržaja u marketinške i bilo koje druge komercijalne svrhe te se ujedno odriču svih materijalnih i bilo kojih drugih prava koja im po tom osnovu pripadaju.

Članak 20

Zaštita osobnih podataka

Podnošenje podataka za ovaj nagradni natječaj je dobrovoljno. Ako sudionik smatra da je obrada baze podataka u suprotnosti sa zaštitom njegove privatnosti ili u suprotnosti sa zakonom, može se obratiti Organizatoru ili Agenciji za zaštitu osobnih podataka i zatražiti objašnjenje. Sudjelujući u darivanju, sudionik prihvaća i odobrava da se podaci koje pruži, ime i prezime, pohrane i koriste isključivo za potrebe nagradnog darivanja, a nikako u druge svrhe. Prikupljene podatke sudionika nagradnog darivanja organizator ne ustupa trećim osobama.

Prikupljene podatke (ime i prezime, adresu te broj telefona) dobitnika nagradnog darivanja organizator ustupa dostavljačkoj kući isključivo radi predaje osvojene nagrade. Organizator prikupljene podatke sudionika i dobitnika nagradnog darivanja briše nakon godinu dana iz baze prikupljenih podataka.

 

U Virovitici, 11. prosinca 2022.

Organizator

Obrt ZEGRA vl. Dario Grbavac OIB: 8528566531, 33404 Špišić Bukovica, Vl. Nazora 60.