Plišana igračka je klasik među poklonima. Može se darovati djetetu ili voljenoj osobi kao znak pažnje i ljubavi. Plišane igračke su najbolji univerzalni poklon, mekane su i posve bezopasne, djeca ih mogu grliti i maziti se s njima, što ne mogu s ostalim igračkama.

Plišane životinje toliko su dobar poklon da se čak i odrasli s vremenom počnu igrati s njima. Što se tiče beba i male djece plišani medvjedić  je jedna od najčešće kupovanih dječjih igračaka jer se radi o mekoj i udobnoj igračke koja niti najmanje nije opasna za malu djecu.

Zanimljivo je kako je nastao prvi plišani medvjedić – 15. veljače 1903. vlasnik trgovine igračaka i izumitelj Morris Michtom stavio je dva plišana medvjedića u svoj izlog, reklamirajući ih kao medvjediće (Teddy bears). Michtom je ranije podnio zahtjev predsjedniku Theodoreu Rooseveltu za dopuštenje korištenja njegovog nadimka, Teddy. Predsjednik se složio i ubrzo su drugi proizvođači igračaka počeli proizvoditi kopije Michtomovih plišanih medvjedića, koji su potom postali institucija (History.com).

Ogromni plišani medvjedić – udobna dekoracija vašeg doma

A što je još bolje od klasičnog plišanog medvjedića? Divovski plišani medvjedić kakav se može pronaći u Teddyway webshopu. Veliki plišani medvjedići nisu jedino što se nudi,  mogu se pronaći i druge  velike plišane igračke: tigrovi, jednorozi, koale, pingvini i slično.

Zašto su velike plišane igračke tako dobar poklon

Već smo naveli neke komparativne prednosti plišanih igračaka, a sada ćemo istaknuti prednosti velikih plišanih igračaka.

Višenamjenska upotreba

Velike plišane igračke mogu zamijeniti čak i tapecirani namještaj. One, kao element kućnog stila, mogu stvoriti udobnost ili jednostavno oduševiti članove obitelji tijekom igara i zajedničkih aktivnosti.

Ekskluzivno i univerzalno iznenađenje za dragu osobu, za dijete ili bilo koga od vaših bližnjih.

S takvim poklonom jednostavno ne možete promašiti, bilo da se radi o dječjem rođendanu ili godišnjici veze. Postoji zaista velik izbor raznih vrsta životinja.

Napravljene su prema najvišim sigurnosnim standardima

Teddyway velike plišane igračke napravljene su prema najvišim sigurnosnim standardima i zahtjevima Europske unije, što će osigurati da se vaše dijete sigurno igra s tim velikim plišanim životinjama.

Kuglice od silikonskih vlakana

Plišane igračke su punjene kuglicama od 100% silikonskih vlakana. Ove lopte ne samo da zadržavaju svoj oblik, već imaju i antialergijska svojstva.

Ogromni plišani medvjedić – udobna dekoracija vašeg doma primjer

Teddyway.hr  iskustva kupaca

Pretražili smo internetske forume i razne stranice o iskustvima naručivanja plišanaca s Teddywaya i našli samo pozitivna iskustva. Narudžba je laka i sigurna,  a plišane igračke dolaze u roku od 3-6 radnih dana.

Pozitivno je što se radi o proizvodu iz Europske unije što je siguran pokazatelj kvalitete.

Dostava je cjenovno  pristupačna za tako velike predmete. Primjerice za plišanca od gotovo 3 metra duljine koji košta oko 260 eura, dostava stoji oko 5 % cijene, dakle oko 12,5 eura. Za tako brzu dostavu tako velikog predmeta to je izuzetno povoljno. Stoga i tu stavljamo pozitivnu kvačicu.

Napravljeno u suradnji s Teddyway.hr