Specijalno blagdansko izdanje Victorinox džepnog nožića jednostavno nazvan Zimska čarolija 2021. (eng. Winter Magic Special Edition) treći je džepni nožić koji se pridružio Victorinox Winter Magic kolekciji. Ovaj put u središtu pozornosti je posebno razvijen Climber Lite s LED funkcijom koja odgovara dizajnu teme Zima po noći (Winter by Night). Kao inspirativan detalj, dolazi s mjesečevim privjeskom koji se može pričvrstiti gdje god poželite za još čarobnije zimske trenutke.

Victorinox džepni nožić Magija zimske noći
Victorinox džepni nožić Magija zimske noći

Elegantna drška ovog džepnog noža otkriva snježni planinski krajolik u bistroj, hladnoj zimskoj noći s Mjesecom i zvijezdama koje sjaje u elegantnom brončanom tonu. Uz nožić dolazi i privjesak u obiku mjeseca. Taj mjesečev privjesak je privjesak koji se može pričvrstiti na privjesak noža, narukvicu ili ogrlicu kao modni dodatak, ili zapravo na bilo koji drugi predmet po vlastitom izboru.

Ovogodišnji Winter Magic džepni nožić ograničen je na 10.000 komada i dolazi u posebnoj poklon kutiji.

Victorinox džepni nožić poklon kutija
Poklon kutija za Victorinox džepni nožić

Idealan je božićni poklon i poklon za ljubitelje zimskih radosti. Izgled i šarm ovog nožića nisu jedini koji privlače poglede; 17 praktičnih alata također će povećati njegovu popularnost. Bilo da se jednostavno bavite svakodnevnim poslom, noću ste u pokretu i trebate svjetlo ili putujete oko svijeta, ovaj funkcionalni džepni nož savršen je, elegantan suputnik.

Victorinox jamči da su svi noževi i alati od prvoklasnog nehrđajućeg čelika. Budući da su zaštita okoliša i održivost dio Victorinoxove DNK, njihovi proizvodi su stvoreni za život. Svaki predmet ima doživotnu garanciju na bilo kakve nedostatke u materijalu i izradi. Victorinox se ponosi više od 130 godina iskustva u proizvodnji visokokvalitetnih noževa u Švicarskoj.

Cijena i dostupnost još nisu poznati, a mi smatramo da bi nož bio idealan kad bi primjerice grijao ruku kojom se drži. 🙂

Piše: Dario G.

Foto: Voctorinox

Pročitaj nešto za avanturist koji vole satove G-Shock – neuništiva legenda