Možda i najbolje slušalice za trčanje!

 

Ako volite slušati muziku dok trenirate, ovo je članak za vas.

 

Istražili smo nekoliko sportskih slušalica na preporuku sportskih entuzijasta i prijatelja.  Zatim smo istražili bespuća internet trgovina i specijaliziranih site-ova te došli do sljedećeg zaključka:

najbolje slušalice za trčanje (i treninge općenito) su JLab Epic Air Sport bluetooth slušalice.

ZAŠTO?

Kao prvo, wireless su. To je današnji apsolutni standard. Drugo, izuzetno su otporne na vodu i znoj. Osim toga su vrlo udobne te imaju izuzetnu kvalitetu zvuka. Nama osobno je izrazito pozitivna bila činjenica da baterija traje nevjerojatnih 10 sati. Ove slušalice će vas služiti cijeli dan bez potrebe za punjenjem koje je, usput rečeno, moguće putem kutije u kojoj dolaze (to će vam rijetko trebati). Od konkurencije u tom rangu kvalitete (Jabra Elite Active 65t ili AirPod slušalice) ih svakako izdvaja nešto niža cijena. Također, umjesto tipki, ove slušalice imaju touchpad kontrole.

Nude još nekoliko mogućnosti koje ih definitivno stavljaju na vrh ljestvice:

1. mogućnost rada „be aware“, koja propušta vanjski zvuk, pa ćete možda biti svjesniji okoline (promet primjerice) i

2. drugačiju metodu prebacivanja pjesme – morate držati prst tri sekunde na slušalici. Dakle, otkolnjene su mogućnosti slučajnog prebacivanja.

Iako su vodootporne i imaju 100% -nu zaštitu od prašine, s ovim slušalicama možete pod tuš, ali ne možete na plivanje. Unatoč tome, možemo ustvrditi da je riječ o best buy proizvodu koji zadovoljava sve potrebe praktičnosti i funkcionalnosti.

 

APPROVED BY MANCAVE!