Johnny Knoxville kaže da mu je ‘Jackass Forever’ ostavio trajne ozljede mozga

U nedavnom intervjuu danom Howardu Sternu, Knoxville je otkrio da kada ga je bik prilikom snimanja novog filma “Jackass Forever” bacio u zrak, da nije slomio zapešće i rebra, već je zadobio i oštećenje mozga:

“Da, dobio sam krvarenje u mozgu od toga. Dakle, moje su kognitivne sposobnosti bile u naglom padu nakon tog pogotka.” Dodao je: “Nitko u mojoj obitelji nije zadovoljan vratolomijama. Udarac bika bio je najgori udarac koji sam ikada dobio od bika.” Knoxville se prisjeća što mu je neurokirurg rekao: “Sjećam se da sam napravio neke testove. Neurokirurg je rekao: ‘Imate li problema s obraćanjem pažnje sada? Rekao sam: ‘Da, zašto? On kaže: ‘Zato što si postigao 17 od 100 (bodova) na testu pozornosti”

Knoxville je također detaljno opisao neke od svojih tretmana koje je morao proći, uključujući transkranijalnu magnetsku stimulaciju, „magneti ti zuje po glavi oko 30 minuta odjednom, imao sam 10 do 12 tretmana u nizu od dva mjeseca i trebao bi pomoći kod depresije i pomoći u mojim kognitivnim vještinama.” Kaže da je liječenje utjecalo na način na koji je montirao film jer nije mogao mirno sjediti.

Kaskaderski pothvati koje je radio u Jackass Foreveru osvijestili su Knoxvillea kada je rekao: “Ne mogu više podnijeti udarce u glavu. Moj se mozak samo poigraovao sa mnom. Postao sam stvarno depresivan i previše usredotočen na stvari… Morao sam početi uzimati lijekove prvi put u životu. To me potpuno preokrenulo uz terapiju. Oporavak od ove posljednje ozljede bio je jako težak, ali sada sam super. Osjećam se kao da sam najzdraviji ikad.”

Za sve koji uživaju u bazičnom humoru opasnosti i kaosa, te tjelesnim ozljedama drugih, Jackass Forever trebao bi se pojaviti u kinima 4. veljače.