Svako malo objavljivati ćemo najnovije vijesti iz svijeta kazaljki.

Ressence Type 3 BBB

Novo ograničeno izdanje Type 3 BBB je nastavak evolucije koju izražavaju Type 3B i Type 3BB, novi Type 3 BBB je sveobuhvatni model koji ima kultni dizajn kućišta bez krune, safirno staklo od ruba do ruba, crni titan presvučen DLC-om i zloglasni mehanizam ispunjen uljem.

Zenith Defy Revival A3642

Zenith je predstavio najnoviji dodatak svojoj seriji Revival koja se stalno širi. Nazvan Defy Revival A3642, ovaj novi model je oživljeni komad originala koji je od milja nazvan “bankovni trezor”. Sa svojim izrazitim osmerokutnim kućištem i okvirom s 14 strana, novi Defy Revival A3642 je inovativan, napredan i super pionirski dizajn čije stilskienaznake govore o avanturističkom duhu marke Zenith.

Arnold & Son “Year Of The Tiger” Perpetual Moon

Prvo izdanje Arnolda & Son-a iz 2022. je proslava kineskog zodijaka, u spomen na Godinu Tigra. Ovaj umjetnički sat prikazuje tigra postavljenog uz vodopad, što je simbol prirodne ravnoteže između temperamenta ovih dviju elementarnih figura. Perpetual Moon Arnold & Son “Year Of The Tiger” ima niz detalja, uključujući mjesec izrađen od sedefa, ružičastog zlata, zrcalnog hematita i aventurina.

Foto: Arnold & Son official

H. Moser & Cie Endeavour Small Seconds Total Eclipse x The Armoury

Dostupan u čeliku ili čeliku s unutarnjim okvirom od crvenog zlata, novi H. Moser & Cie Endeavour Small Seconds Total Eclipse x The Armory ima kultni brojčanik Vantablack®, koji apsorbira 99,965% svjetla. Ovo služi kao savršeni prikaz potpune pomrčine Sunca, što je nadoknađeno jednostavnošću i minimalističkim izgledom kazaljki i satnih oznaka. Oba modela dostupna su u ograničenoj seriji od samo 29 komada.

G-Shock – neuništiva legenda