Prosječan muškarac vjerojatno još niti ne razmišlja o poklonima za Božić, jer je normalan. No zašto jednom ne biti spreman na sezonu darivanja. Pripremljen muškarac će sigurno doživjeti manje stresa nego netko tko će poklone početi tražiti 23. prosinca i na kraju zbog pritiska promašiti metu.

Najbolji poklon je svakako poklon kroz koji povezujete neko zajedničko iskustvo, ili ispunjavate njenu želju, no ponekad je potrebno odabrati nešto nekonvencionalno. Protresite malo seksualni dio veze ovim poklonima.

POGLEDAJ OVE IDEJE ZA UOBIČAJENE POKLONE

Zašto seksi pokloni?

Zato što ćete time svojoj dragoj pokazati da vam je još uvijek itekako privlačna, ali i da ste spremni na nove izazove. Seksi poklon ne znači da vam je partnerica dosadila, već da želite još….

Neće ovo biti lista nekih nepoznatih modernih i skupih izuma za koje ne biste nikad dali novac, već popis konvencionalnijih poklona kojima ćete potpiriti žar u spavaćoj sobi ili kuhinji ili gdje već potpirujete taj žar inače.

1. Igra za parove “Zadovolji me”

KUPI IGRU ZA PAROVE!

U pakiranju dolazi peruška za draženje kože, silikonske lisice, satenska vrpca i kartice koje Vam pružaju male zadatke koje Vi i Vaš partner trebate izvršiti.

Prekrite oči satenskom vrpcom, fiksirajte ruke lisicama i izvršite jedan od 6 zadataka koji su Vam ponuđeni na karticama. Možda je baš ovakva predigra ono što ste tražili!

Upozorenje
Ne stežite prejako lisice na ruke kako ne bi došlo do neželjenih posljedica.

2. Božićni crveni teddy-Unwrap Me 

KUPI BOŽIĆNI UNWRAP ME

Ovime zapravo kupujete poklon sebi, no nemojte joj to reći, kupujete ga njoj. Jednostavno se skida, kao i svaka vrpca sa poklona, no kako ćete ju nagovoriti da legne ispod božićnog drvca to ostavljamo vama.

3. Jestivi lubrikant čokolada i lješnjak-Secret Play 60ml

KUPI JESTIVI LUBRIKANT

Jestivi lubrikant čokolada i lješnjak-Secret Play 60ml dodati će novu dimenziju u Vašu sexy zabavu. Okusite odličan okus čokolade i lješnjaka, putujte po partnerovom tijelu i njime začinite sve erogene zone.

Kremaste teksture, na vodenoj bazi, pogodan za korištenje s kondomima i igračkama za odrasle.

Pakiran je u praktičnu bočicu iz koje jednostavno možete dozirati željenu količinu bez nepotrebnog prolijevanja.

4. Igra za parove – Romantični izazov u 30 dana

Ova sadrži samo romantične zadatke i u njima nema ništa kinky niti seksualno.

KUPI OVDJE

Igra za parove s kojom možete izvršiti 30 dana romantičnih izazova koji će vas natjerati da zajedno proživite svoje najbolje i najslađe trenutke.

Kroz 30 dana svaki dan izvucite karticu sa zadatkom koji vas potiče na zajedničko druženje i upoznavanje. Igra ne sadrži erotske zadatke, već samo romantične koji vas potiču na provođenje zajedničkih trenutaka. Zadaci su napisani na engleskom i španjolskom jeziku. Dimenzije kutije u kojoj se nalaze kartice je 11 cm x 11 cm.

Predviđeno trajanje igre je 30 dana. Preporuka je da svaki dan izvršite predloženu naredbu kako bi se partneri još bolje upoznali i zbližili prolazeći kroz zajedničke romantične trenutke.

5. Vibrirajuće tange s daljinskim upravljačem-Secrets Thong

KUPI TANGE NA DALJINSKI

Tangice su napravljene od ugodnog materijala s čipkom i njihov dizajn će naglasiti Vaše obline i dodati Vam dozu seksipila. Univerzalne su veličine, rastezljive i prilagodljive tako da će odgovarati raznim tipovima građe tijela i veličinama od S do L.

Vibracijama se upravlja pomoću jedne tipke tako da je veoma jednostavno namjestiti željeni intenzitet vibracije. Motor vibratora je vrlo tih i nudi dva različita uzorka vibracija gdje u svakom možete birati između tri različite jačine. Vibratorom se upravlja s daljinskim upravljačem tako da je vrlo lako odabrati određeni intenzitet vibracije, a žice Vam neće smetati. Baterije potrebne za ovaj set su 4x LR44 i 1x CR2032 i uključene su upakiranju.

Vibrator je ergonomski oblikovan kako bi se prilagodio građi tijela, a smješta se u mali đepić na tangicama. Jednostavno se vadi i stavlja tako da je održavanje veoma jednostavno. Vibrator je otporan na prskanje vodom.

Sami izaberite da li ćete uživati u svome domu ili skupiti hrabrost i zabaviti se u javnosti! A moguće je i da ćete biti toliko hrabri da ćete odigrati scenarij dostojan holivudskih komedija. Obucite dragoj tange, vi kao muškarac uzmite upravljač i zajedno na božićni obiteljski ručak 🙂

6. Set za vezanje zapešća i gležnjeva s pričvršćenjem ispod madraca

KUPI SET

Iznimno lagan za korištenje i podešavanje. Četiri potpuno prilagodljive lisice s mekim dijelom koji dolazi oko zapešća i gležnjeva. Izrađen od iznimno čvrste tkanine. U slučaju nelagode proizvod je opremljen trakama za brzo otpuštanje.

7. Set za ljubavnike 3 dijela-Lovers Fantasy Kit

KUPI OVDJE

Uvod u bondage svijet. Istražite zločestu stranu vaše partnerice i uronite prema bondage svijetu. Set sadrži sve kako bi mogli započeti Vaše zločeste igrice-bič s resicama, metalne lisice s dva ključa i povez za oči.

Izvrsno za igranje uloga, uvođenje bondage igre u spavaću sobu ili samo kako bi začinili seksualni život.

Naravno, upotrebljavajte proizvod samo u dogovoru s partnericom, bez prisile. Uvijek imajte sigurnu riječ kako bi u svakom trenutku mogli prekinuti igru ako jedan od vas to poželi.

Piše: M.C.

Foto: 50nijansi.hr