Ako ste ikad bili na internetu sigurno ste vidjeli osebujnog lika pod umjetničkim imenom Salt Bae koji se proslavio soljenjem odrezaka preko podlaktice. U međuvremenu je počeo hranu umakati u zlato za basnoslovne cifre koje su u platnom razredu samo najbogatijih Engleza ili turista koji žele probati odrezak kod Instagram zvijezde. Kako izgleda školjka jutro nakon posjeta informacija je rezervirana samo za ljude koji odrezak mogu i žele platiti nekoliko tisuća dolara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Kao prvo, moramo istaknuti da engleski jezik nije materinji jezik Salt Baeu pa njegov engleski treba uzeti sa zrnom soli (pun intended).

Kad pogledate video, shvatit ćete da njegov engleski niti nije njegov najveći problem, već kako se izražava cijelim tijelom i sa 50% usta.

Komentari na socijalnim mrežama su urnebesni:

“Njegova usta su kao svojevrsni samostalni organizam koji živi na mjestu gdje inače stoje normalna ljudska usta.”

“Koristi samo 50% usta, a uspio je, što bi bilo da koristi cijela usta.”

“Previše puta je pred ogledalom vježbao Say hello to my little friend.”

Salt Bae je osebujan i komentari su zasigurno samo produkt zavisti. Uspješan je u onome što radi i to obične konzumente sadržaja socijalnih mreža zapravo najviše peče.

Ono što nismo sigurni je to da li se ovaj čovjek samo šali i genijalnim marketingom izvlači korist za sebe. Bilo kako bilo, Salt Bae, neka su ti podlaktice pune soli i nastavi spikati engleski “Like a British” i puno sreće u prodavanju zlatom optočenih odrezaka budalama i ruskim oligarsima za impresioniranje njihovih ljubavnica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et)

Piše: D.G.

Izvor: Ozzyman

Foto: Instagram