Red Martyr Entertainment predstavio je novi službeni Saint Kotar poster

 

Poster nije jedini element igre koji je redizajniran ili unaprijeđen. Nakon uspješnog završetka Kickstarter kampanje u ljeto, studio je vrijedno radio na poboljšanju Saint Kotara u svakom segmentu.

1. prosinca 2020. (Pula, Hrvatska) – Red Martyr Entertainment predstavio je novi službeni poster za Saint Kotar. Logotip igre je također manjim dijelom izmijenjen.

„Ukratko rečeno, vjerujemo da novi poster bolje predstavlja igru te je vizualno privlačniji od starije verzije. Mračniji je, usklađeniji s pričom i pun skrivene simbolike. Na posteru se ništa ne nalazi kako bi izgledalo ljepše, svaki element i detalj postoje s razlogom.”, kaže Marko Tominić, Red Martyr Entertainment direktor.

Poster nije jedini element igre koji je redizajniran ili unaprijeđen. Nakon uspješnog završetka Kickstarter kampanje u ljeto, studio je vrijedno radio na poboljšanju Saint Kotara u svakom segmentu, istodobno nastavljajući razvoj ostatka cijele igre. Sve povratne informacije od igrača prologa detaljno su pregledane, kategorizirane i zatim iskorištene za izradu plana rada.

„Vidimo velika poboljšanja u svim segmentima igre. Rad na unaprijeđenju tehničkog dijela čini čuda; animacije su puno uglađenije i brže, igra je znatno optimiziranija (kraće vrijeme učitavanja), a ujedno sada imamo na raspolaganju i više tehnika kako ispričati priču: cutscene i close-up scene. Također smo započeli s redizajniranjem korisničkog sučelja i narative kako bi stvorili ugodnije iskustvo za igrača. Budući da ovaj ogromni redizajn uključuje sadržaj s početka igre, kada za to dođe vrijeme, besplatno ćemo ponovno izdati prolog Saint Kotar: The Yellow Mask. Slušati igrače je najvažnija stvar koju morate činiti kao studio. Njihove povratne informacije osnova su našeg rada i redizajna.”, zaključuje Marko Tominić.

 

Više o Saint Kotar:

Saint Kotar je psihološka horor avantura smještena u drevni ruralni grad na području Hrvatske. Igrači preuzimaju ulogu dvojice pobožnih ljudi koji pokušavaju razotkriti zastrašujuću istinu iza okultnih događaja mjesta i nestanka njihove rođakinje. Pronađite svoju humanost – ili se izgubite u ludilu i smrti.

 

Datum izlaska: kolovoz 2021

Platforme: Steam, GOG, Nintendo Switch, Playstation, Xbox

Jezici: engleski (tekst i glasovi), francuski, talijanski, njemački, španjolski, ruski

Značajke: achievements, puna podrška kontrolera, spremanje u oblaku, audio komentari developera

 

 

www.saintkotar.com

www.redmartyr.com