Advent u muzeju?

 

U izostanku uobičajenog europski poznatog Adventa u Zagrebu Muzej mamurluka je odlučio na jedinstven i originalan način priuštiti malo radosti i veselja.

U izostanku uobičajenog europski poznatog Adventa u Zagrebu Muzej mamurluka je odlučio na jedinstven i originalan način priuštiti malo radosti i veselja u ovom nesvakidašnjem adventskom vremenu. U suradnji s renomiranim Studiom smijeha, Muzej mamurluka je pripremio jedinstvenog i osebujnog Djeda Mraza. 

A u jedinstvenom muzeju i jedinstveni Djed Mraz: „veseli“ i osebujan (po uzoru na djedicu iz kultnog filma „Bad Santa“). Nakon napornog radnog tjedna djedica će se „zaletiti“ do muzeja  i sve vas počastiti pošalicama i pričama o „teškom“ životu djedice, ali i ponekim darom iz njegove vreće bez dna. 

Također, Muzej sudjeluje u programu „Advent u muzeju“. Programu u kojem sudjeluje 5 muzeja: Muzej čokolade Zagreb, Muzej mamurluka, Muzej Iluzija, Muzej prekinutih veza, Muzej Zagreb ’80 osmišljen s ciljem da se sugrađanima pruži prilika da osjete adventsku atmosferu na toplom i sigurnom:

  •  u Muzeju prekinutih veza, koji uz popust od 25% na svoje ulaznice i suvenire, časti i šalicom finog toplog čaja uz koji možete srediti dojmove nakon izložbe.

 

  • u Muzeju iluzija koji nudi 20% popusta na sve ulaznice posjetiteljima koji dođu s voucherom ovjerenim u nekom od ostala 4 muzeja.

 

  • u Muzeju čokolade Zagreb koji posjetiteljima s voucherom ovjerenim u nekom od ostala 4 muzeja nudi 15% popusta na sve ulaznice i degustaciju fine belgijske čokolade

 

  • u Muzeju mamurluka koji posjetiteljima s voucherom iz ostalih muzeja nudi popust od 20% na sve ulaznice, a prikladno će vam poželjeti dobrodošlicu kapljicom domaće rakije

 

  • u Muzeju Zagreb ’80 koji će vam, uz 25% popusta na ulaznice, servirati i čašu vina kuhanog po recepturi iz osamdesetih.

 

Ako tijekom prosinca posjetite najmanje 3, od 5 navedenih muzeja, imat ćete mogućnost osvojiti jedan od 3 poklon paketa prepuna iznenađenja – probranih suvenira iz svih 5 muzeja i ponekim dodatkom.