Objavljen prvi trailer za 4. sezonu The Witcher

Pripremite se za susret s novim Geraltom od Rivije dok Liam Hemsworth preuzima ulogu u posljednjoj sezoni Witchera.

Hemsworth preuzima nakon izlaska Henryja Cavilla iz serije, debitirajući u novom traileru za nadolazeće epizode.

Provjerite u nastavku:

Nakon Cavillova posljednjeg pojavljivanja u The Witcheru prošle godine, voditeljica Lauren S. Hissrich rekla je da su kreatori radili na ‘izgledu’ za Hemsworthovu verziju lika.

Govoreći za Entertainment Weekly, rekla je: “Njegov izgled je razvijan više od godinu dana, tako da je uzbudljivo konačno podijeliti službeni kratak pogled na Liama ​​Hemswortha kao Geralta od Rivije.”

“I glumci i ekipa bili su zadivljeni strašću, energijom i utjelovljenjem koje je Liam unio u lik od 1. dana — neuredna brada, legendarni ožiljak i sve! Jako se zabavljamo snimajući 4. sezonu i s uzbuđenjem pozdravljamo obožavatelji na ovom putu s nama.”

U traileru vidimo Bijelog vuka kako plovi maglovitim krajolikom prije nego što čuje škripu iza sebe i okrene se kako bi otkrio svoje lice kameri.

Hemsworth je osigurao ulogu u popularnoj Netflixovoj seriji nakon što je Cavill, koji je glumio Geralta od 2019., najavio odlazak 2022. godine.

U to se vrijeme očekivalo da će se Cavill vratiti svojoj ulozi Supermana na velikom platnu, no Warner Bros kasnije je odlučio krenuti drugim smjerom.

Iako su obožavatelji bili razočarani kad su vidjeli Cavilla kako odlazi, izvorni glumac Geralt izrazio je najbolje želje Hemsworthu dok ulazi u ulogu.

Na društvenim mrežama Cavill je podijelio: “Moje putovanje kao Geralta od Rivije bilo je ispunjeno i čudovištima i avanturama. Umjesto mene, fantastični gospodin Liam Hemsworth će preuzeti plašt Bijelog vuka. Kao i s najvećim književnikom likovi.”

“Predajem baklju s poštovanjem prema vremenu provedenom utjelovljujući Geralta i entuzijazmom da vidim Liamov pogled na ovog najfascinantnijeg i najnijansiranijeg čovjeka. Liame, dobri gospodine, ovaj lik ima tako prekrasnu dubinu. Uživajte u ronjenju i gledanju onoga što vidite mogu naći.”

Obožavatelji bruje od uzbuđenja očekujući da Hemsworth preuzme ulogu, a jedan je oduševljeni gledatelj komentirao: “Jedva čekam da padne.”

Iako Netflix još nije objavio datum izlaska nove sezone The Witchera, fanovi se nadaju da neće biti još dugo!