Ovaj LEGO set dostupan je samo LEGO VIP članovima

Od 4. studenog 2022. u LEGO trgovinama i na www.LEGO.com/hulkbuster od 9. studenog 2022. dostupan je Iron Man™ Hulkbuster™ LEGO set, radi se o Iron Man-ovom odijelu iz mega-hita Infinity Sage – Age of Ultron.

Sastoji se od 4049 dijelova i visok je 52 cm, LEGO Hulkbuster impresivne je veličine i krasi ga nevjerojatna količina detalja. Crveno-zlatni set prikazuje MK44 – 44. verziju odijela Iron Mana i sadrži pokretne ruke, svijetleću lego kockicu na prsima, dvije svijetleće lego kockice na rukama. Tu je i kokpit u koji može stati LEGO dječja verzija Iron Mana (SKU 76206). Set također uključuje mini figuru Tonyja Starka i informacijski stalak na kojem se prikazuje separator.

Iron Man™ Hulkbuster™ LEGO set
Iron Man™ Hulkbuster™ LEGO set

Ovaj vrhunski i kolekcionarski masivni LEGO set izvrstan je način da utažite svoju strast prema filmovima o superjunacima, stripovima i, naravno, Iron Manu i Marvel Cinematic Universe (MCU).

Preporučena cijena ovog LEGO® Marvel™ Iron Man™ Hulkbuster™ seta je €549.99 / $549.99 / £474.99 i dostupan je isključivo za LEGO VIP članove.

Preveo:DG

Foto:LEGO official