Nove serije i filmovi koji dolaze na Netflix u kolovozu 2022.

Bez obzira na to jeste li prihvatili “The Gray Man” ili se još uvijek borite sa zbunjujućim krajem popularne serije “Stranger Things” Netflix i dalje izbacuje šarolik dijapoazon sadržaja za svoju raznoliku publiku. Ima tu svega, docusofta, povijesnih misterija, humorističnih filmova, novih highend CGI seriji i true crime dokumentaraca.

FYI –trenutačno najgledaniji film sa nevjerojatnih 96.470.000 sati gledanja je The Gray Man (vjerojatno zbog brčića Crisa Evansa):

Trenutačno najgledaniji film na Netflixu (zadnji podaci od srpnja 2022)

Evo što je novo na Neflixu u kolovozu 2022.

Novi filmovi na Netflixu u kolovozu 2022

Day shift 

Jamie Foxx, Snoop Dogg, vampiri. Koji god scenarist na Netflixu je smislio ovu grdosiju, zaslužuje povišicu. Nepotrebno nasilan i lišen ikakvih stvarnih zapleta, Day Shift savršeno sažima sve u čemu je Netflix dobar. U ovom novom Netflixovom filmu, Foxxu se pridružuju Dave Franco, novopridošlica u igri lova na vampire i Snoop Dogg kakvog ga nikad prije niste vidjeli – nakićen od glave do pete kaubojskom opremom, a nosi pakleni minigun.

Izlazi 12. kolovoza 2022.

Me Time

Dva omiljena holivudska kralja kratkog filma udružuju snage za ovaj film koji zvuči jednako smiješno kao što izgleda bivša rezidencija Markyja Marka vrijedna 117 milijuna dolara. U Me Time-u možete gledati kako se Mark Wahlberg udružuje s Kevinom Hartom za novu komediju iz uma tvorca I Love You Man – Johna Hamberga. Hart glumi Sonnyja, oca kod kuće koji se ponovno povezuje sa svojim bivšim najboljim prijateljem Huckom kroz divlji vikend. Umetnite u tu smjesu urnebesne šale, ukradenu kornjaču i nešto kreativnog rada s kamerom.
Izlazi 26. kolovoza 2022

The Next 365 Days

Ovaj je za prikrivene perverznjake, treći nastavak je osobito poremećen. Tip zatoči ženu na godinu dana kako bi ju natjerao da ga zavoli. Kakav nevjerojatan zaplet. Hoće li se ona zaljubiti u njega pitanje je sad? Ako to stvarno želite doznati pogledajte.

Izlazi 19. kolovoza 2022.

Carter

Ovo je korejski film i čovječe ovo izgleda brutalno. Joo Won igra Agenta Cartera koji tuče apsolutno sve bez razloga. Radnje baš i nema.

Izašlo 5. kolovoza 2022.

Dokumentarci

Netflix ovaj mjesec nudi nove dokumentarce iz polja True crime-a i historijske misterije.

Untold: Season 2

Najbolji sportski dokumentarac pokušava napraviti i drugu uspješnicu.

I just killed my dad

Ovaj dokumentarac ispričati će vam priču o obitelji Tempest i kako je jedan član obitelji ubio drugog i nikad to nije porekao. Priča je jednostavno prečudna i čak bi se i mogla pogledati.

Izlazi 9. kolovoza 2022.

Running With the Devil: The Wild World of John McAfee

Sada je Netflix konačno zario svoje kandže u internetskog poduzetnika koji se pretvorio nevjerojatan život totalnog luđaka. U ovoj dokumentarnoj seriji Netflix opisuje kako je McAfee osnovao jedan od najuspješnijih i najomraženijih softvera na svijetu, prije nego što se sve srušilo. Optužen za ubojstvo supruge svog susjeda, McAfee se dao u bijeg i što je bizarno, poveo snimateljsku ekipu sa sobom. Nikada prije viđene snimka prikazuju McAfee-jev divlji život.

Izašlo 1. kolovoza 2022.

Clusterf**k: Woodstock ’99

Dokumentarac je o 30 godišnjici Woodstocka 1969. koji je krenuo u krivom smjeru. Zamišljen je kao dobronamjerni hommage, a završio kao festival boli.

Izlazi 3. kolovoza 2022.

Nove serije na Netflixu u kolovozu 2022.

The Sandman

Ovo djeluje obećavajuće. U ovom ambicioznom, iako pomalo zbunjujućem prikazu DC klasika, Tom Sturridge glumi Dreama, gospodara snova. CGI je odličan a dijalozi ne baš toliko. Samo da nas ova serija ne uspava i bit će dobra.

Selling the OC

Ako ste imali problema s razlikovanjem blizanaca Oppenheim, čeka vas poslastica. Novi spin-off serije Selling Sunset short kings prikazuje ne jednu, već tri Alexandre, od kojih se svaka natječe za prevlast na tržištu nekretnina u Orange Countyju. U ovoj novoj Netflixovoj seriji Oppenheim Group širi svoj teritorij, što znači veće kuće, veće provizije i, sudeći na prvi pogled, više potpetice. Vjerujemo da će vaše djevojke uživati u ovoj seriji pa im predložite.

Izlazi 24. kolovoza 2022.

 

Image by Jade from Pixabay