Našli smo za vas 5 kaputa po cijeni manjoj od 1.000 kuna

Kaput je neizostavni zimski odjevni predmet koji igra važnu ulogu u zimskom outfitu svakog muškarca reći će svi koji prodaju kapute, no to je većinom i istina. Pogotovo zato što ćete ga ove godine nositi i po kući jer će plin biti preskup. Šalu nastranu, kaput je obavezan u svakoj garderobi, topao je a i izgleda odlično.

Prvo što trebate gledati je od kojeg materijala želite kaput. Odlučite li se za vunu ili neku kombinaciju s vunom bit ćete i više nego zadovoljni i kaput će vam dugo trajati.

Lajkaj nas na Facebooku!

Na što paziti kod kupnje kaputa

Obratite pažnju na rukave koji uvijek moraju biti duži nego li rukavi sakoa ili košulje koju imate od ispod kaputa. Što se tiče duljine, ako idete na elegantniju opciju, kaput bi trebao biti do koljena ili duži, dok za ležernu varijantu duljina treba biti do bedara. Što se tiče stila odaberite onaj koji najbolje opisuje vaš karakter, a pristaje vašem obliku tijela.

Trenutačno su in predimenzionirani kaputi s kapuljačama upečatljivih boja, no kao klasičari preporučamo držati se klasičnih linija.

Za vas smo pronašli 5 kaputa ispod 1.000 kuna s kojima ćete pokriti najviše odjevnih kombinacija. Većina ih je iz kategorije tzv. prijelaznog razdoblja no neka vas to ne zabrinajva, većina nas se kreće na relaciji kuća – automobil – ured – kuća (tzv. kuća – poso) pa vam toplinska izolacija neće biti presudna. Dodatkom šala i kape riješit ćete stvar što se tiče gubitka topline.

Mancave.hr nastoji birati proizvode koje bi autori i sami kupili. Kupnjom preko linkova u nastavku podržavate Mancave.hr koji pod određenim uvjetima može zaraditi maleni postotak od vaše kupnje.

1. Vuneni kaput Basic marke Medicine

Medicine – Vuneni kaput Basic
Ovo je ležernija varijanta prijelaznog modela izrađen od vunenog materijala. Izrađen je od 50% poliestera i 50 % vune. Ima ravan kroj, kopčane i uvlačne vanjske džepove, uzdignuti ovratnik, dvoredno kopčanje na gumbe, klasične preklopi,  podstavu.

Košta ispod 900,00 kuna, a video i slike kaputa možete vidjeti na ovom linku.

2. Kaput s kapuljačom marke Medicine

Kaput s primjesom vune Medicine

Ovaj kaput sačinjen je od  57% poliestera i 40% vune. Glatke je površine i košta ispod 800,00 kuna. Nešto jednostavnijeg je kroja i ima podstavu i kapuljaču.

Više slika s mnogo detalja vidi na Answear.hr

3. Svjetliji model s uzorkom marke Medicine

Kaput s primjesom vune Medicine

Model klasičnog kroja ali nešto kraći. Sastav je: 60 % poliester i 40 % vuna. Košta manje od 700,00 kuna, detalje možete vidjeti klikom na ovaj link.

4. Tamnoplavi kaput s primjesom vune marke Medicine

Tamnoplavi kaput s primjesom vune marke Medicine

Detalje vidi tu. A košta manje od 700,00 kuna.

5. Tom Tailor kaput bez podstave

Kaput s primjesom vune Tom Tailor

Ovaj je sačinjen od više različitih materijala i to: 1% Pamuk, 2% Poliamid, 70% Poliester, 23% Vuna, 4% Viskoza. Jedini minus je što nema toplinsku izolaciju.

Što se tiče kupnje preko webshopa, svaki webshop koji drži do sebe ima puzdan način povrata robe i kupovne cijene, a tako je slučaj i sa Aswear.hr webshopom koji nudi besplatan povrat ukoliko kupite odjevni predmet preko 300 kuna i registrirate se na njihovoj stranici.

Piše: DG

Foto: Answear.hr