Marvel Comics za 2021. godinu priprema Alien strip serijal

Prema Marvelu, u novoj će se priči naći plaćenik iz Weyland-Yutanija po imenu Gabriel Cruz, koji se bori protiv nove smrtonosne vrste ksenomorfa.

 

Nedavno je  gigant zabavne industrije Marvel Comics objavio da bi ALIEN # 1 strip trebao čitatelje odvesti na potpuno novo putovanje početkom 2021. godine. Strip je smješten u isti svemir kao i filmski klasik iz 1979. godine.

Strip je napisao Phillip Kennedy Johnson, a nacrtao Salvador Larroca.

Prema Marvelu, u novoj će se priči naći plaćenik iz Weyland-Yutanija po imenu Gabriel Cruz koji se bori protiv nove smrtonosne vrste ksenomorfa.

“Od mladosti, Alien mi je omiljena znanstveno-fantastična horor referenca i nikad nisam mogao očekivati ​​da ću imati priliku ovo nacrtati”, rekao je Larroca. “Alien je kreativna referenca za cijelu generaciju umjetnika i tako sam ponosan što sada ilustriram ovu seriju. Sad imam priliku oživjeti svoje omiljene noćne more. A s mojim ludo talentiranim prijateljima iz Marvela i nekim od najvećih umjetnika u stripu koji će sa mnom ispričati ove priče, mogu vam obećati: naše noćne more bit će vaše. “

ALIEN # 1 trebao bi stići u ožujku 2021. godine.

 

Izvor: marvel.com