Ilanga Eyewear nudi kvalitetne sunčane naočale po pristupačnim cijenama

Sunčane naočale jedna su od prvih asocijacija na dugo, toplo ljeto. No daleko je to od njihove revolucionarne uloge u modnom izričaju, ali i u čuvanju zdravlja naših očiju. Dobre sunčane naočale štite oči od prevelike svjetline te nepotrebnog umaranja.

Također, u svojim raznim stilovima one su postale jedan od najvažnijih modnih dodataka, a mnoge od njih postale su i ikonske. Kako izabrati prave naočale za sebe? Tu vam može pomoći Ilanga Eyewear web shop. Izdvojili smo najpopularnije naočale, a, u trenutku pisanja ovog članka sve su one bila na popustu. Valja još napomenuti da svi modeli dolaze u raznim bojama okvira i leća.

Ilanga Eyewear nudi kvalitetne sunčane naočale po pristupačnim cijenama
Ilanga Eyewear nudi kvalitetne sunčane naočale po pristupačnim cijenama

Harry

Naočale s okruglim okvirima popularizirao je John Lennon, a u nebesa vinuo Harry Potter. Uvelike su prihvaćene kao poseban modni izričaj. Ovaj je Harryjev model upotpunjen tankim metalnim okvirom, a idealan je za pravokutne, kvadratne i srcolike oblike lica.

Ilanga Eyewear – Harry – Smoke Gold

Dolaze u paketu s polariziranim lećama s UV400 zaštitom te zaštitnom vrećicom od mikrofibre. Ove su naočale idealne za lagane šetnje gradom ili ako se hoćete u stilu pojaviti na plaži.

 Spicy Classic

Frajerskije naočale teško da ćete naći. Njihova je univerzalnost i upečatljivost glavni forte. Idealne su za sve veličine glave i oblike lica, lagane su i primjerene za sport i slobodno vrijeme.

Ilanga Eyewear – Spicy classic – Smoke matte black

Okvir je od polikarbonata, a leće su pravokutne u gornjim dijelovima, a zaobljene u donjim. S njima se također dobije i vrećica od mikrofibre.

Sex on the Beach

Ilanga Eyewear - Sex on the Beach model
Ilanga Eyewear – Sex on the Beach model

Sunce, more, plaža i – seks. Sve ove radosti sadržane su u modelu naočala Sex on the Beach i one to uopće ne skrivaju. One imaju jedinstveno dizajnirane metalne okvire, a još uvijek su dovoljno lagane za cjelodnevni boravak na plaži. Ovaj model promovira slobodu i hedonizam, a dobro će se uklopiti sa svakim oblikom i veličinom lica. Stiže s polariziranim lećama s UV400 zaštitom, a u paketu je i zaštitna vrećica od mikrofibre.

Cuba Libre

Ove su naočale stvorene za svakodnevicu, gotovo je nevjerojatno u koliki se dijapazon situacija i prilika uklapaju. Bilo da je riječ od napornom radnom tjednu ili o slobodnim danima, Cuba Libre povećat će vaš stil gdje god krenuli.

Ilanga Eyewear - Cuba Libre model
Ilanga Eyewear – Cuba Libre model

Njihov je okvir od izdržljivog TR90 materijala, što ove naočale čini fleksibilnima i laganima, a ujedno i kvalitetnima. Stižu s polariziranim lećama koje imaju UV400 zaštitu te se uz njih dobije zaštitna vrećica od mikrofibre. Idealne su za sve veličine glave te za kvadratne ili srcolike oblike lica.

High Life

Ovaj je model naočala izrađen za osobe koje vole život višoj brzini – avanturiste, sportaše i entuzijaste koji vole pomicati vlastite granice, a adrenalin je njihova “droga”. High Life naočale idealne su za trčanje, planinarenje, vožnju po ljeti ili zimi.

Ilanga Eyewear - High Life model naočala
Ilanga Eyewear – High Life model

Imaju čiste, pravokutne leće, a okvir je napravljen od polikarbonata – fleksibilan je, lagan i teško salomljiv. Leće su polarizirane, imaju UV400 zaštitu, a uz njih se dobije i zaštitna vrećica od mikrofibre.

Universe

Ove naočale izražavaju stav, samopouzdanje, zlobnici bi rekli, i bahatost. No sigurno je da ćete s njima privući pozornost na špici zbog svoje veličine i smisla za stil. Imaju velike kvadratne leće, a okvir je izrađen od TR90 materijala koji ih čini laganima, fleksibilnima i izdržljivima.

Kako izgledaju pogledajte na webshopu – Klikni tu!

Dostupne su u raznim bojama, a sve leće dolaze s UV400 zaštitom te se u paketu dobije zaštitna vrećica od mikrofibre. Ovaj je model idealan za sve veličine glave i sve oblike lica.

Piše: MK

Foto: Ilanga Eyewear