Dognet nudi oglašavanje bez ikakvih početnih troškova

Želite prodati proizvod ili uslugu, no niste sigurni koliko želite uložiti u njihovu promociju. Odlična vijest je da na početku ne morate uložiti ništa, a ipak će vaši proizvodi biti vidljivi velikom broju ljudi. Zvuči pomalo nevjerojatno, no to je osnovna usluga koju nudi Dognet affiliate mreža koja već devet godina pruža profesionalno upravljanje affiliate kampanjama u CEE regiji i na Balkanu.

Dognet ima više od 900 aktivnih kampanja, a svojim je oglašivačima donio više od tri milijuna narudžbi, sve to uz besplatnu registraciju i nepostojeće početne troškove. Tvrtka je fokusirana na e-trgovine i content-affiliate partnere kao što su web-mjesta za recenzije, online časopisi, katalozi proizvoda, cashback portali, agregatori kupona, influenceri i CSS izdavači.

Dognet je neovisna affiliate mreža koja djeluje u CEE regiji i ima više od 5000 affiliate partnera.
Simpatična Dognet maskota – Dognet je neovisna affiliate mreža koja djeluje u CEE regiji i ima više od 5000 affiliate partnera.

Što je Dognet?

Dognet je neovisna affiliate mreža koja djeluje u CEE regiji i ima više od 5000 affiliate partnera. Početkom 2020. godine Dognet je dogovorio stratešku suradnju s Tradedoublerom, velikom affiliate mrežom koja djeluje u više od 15 zapadnoeuropskih i sjevernoeuropskih zemalja. To je vrlo bitno jer otad Dognet može pokriti cijelu Europsku uniju. U CEE regiji njihovi suradnici su tvrtke poput Lidla, Decathlona i Mobelixa, a u Hrvatskoj Sudoper.hr, Heta.hr, Tirendo.hr, Zebra.hr, eyerim.hr i mnogi drugi.

“Dobro osmišljena kampanja može vam donijeti i do 15% više narudžbi, a to je naš cilj. Pružamo affiliate marketing kao uslugu, a ne samo kao tehničko rješenje. Naše vrijednosti su brza i učinkovita komunikacija, realan i proaktivan pristup partnerima. Pomažemo u optimizaciji i razvoju kampanja kako bi oglašivačima donijeli dugoročne benefite prema zadanoj strategiji i ciljevima. Kvalitetan promet i konverzije su prioritet.” Tako Dognetovci opisuju ono što rade.

Vesela Dognet ekipa koja se brine da sve funkcionira savršeno!

Što je affiliate marketing?

Affiliate marketing posebna je varijanta digitalnog oglašavanja koji funkcionira po modelu “cost per action”. Prevedeno ugrubo, takav bi model značio “cijena po radnji”. Dakle, iznos koji plaća oglašivač dogovorena je kao postotak za uspješno realiziranu radnju. U slučaju Affiliate marketinga izvršitelj radnje nije pružatelj usluga, već posjetitelj na web stranicama.

Moguće radnje koje bi mogle biti u fokusu oglašivača jesu naručivanje i prodaja pojedinih proizvoda, konzumiranje određenog sadržaja (koje se može izmjeriti u provedenom vremenu korisnika, broju impresija ili broju jedinstvenih korisnika), popunjavanje anketa, obrazaca i slično.

Glavno obilježje affiliate marketinga je fokus na prodaji. Ako se oglašivač odluči na ovu varijantu marketinga, ne zanimaju ga impresije, broj posjeta stranice i broj stvarnih korisnika, već samo prodaja. Naravno, takav model donosi i veće postotke za izdavača, odnosno stranu koja omogućuje oglašavanje.

Affiliate marketing odličan je način unaprjeđivanja već postojećih načina oglašavanja. Primjerice, Google i Facebook osigurat će vam promet ako im platite sponzoriranje, no affiliate marketing mogao bi brendu donijeti čak i veću vidljivost ako se na zanimljiv način prezentiraju na portalima.

To je moguće kroz native kampanju i sponzorske članke. Native članci posebno su zanimljiv način oglašavanja u internetskom okruženju u kojem se klasični oglasi sve češće blokiraju. U pravilu, dobri native članci imaju informativnu vrijednost za čitatelje, nude neku zanimljivost, odnosno razlog da se takav članak pročita. Ujedno i suptilno oglašavaju pojedini proizvod ili uslugu.

Dognet je neovisna affiliate mreža koja djeluje u CEE regiji i ima više od 5000 affiliate partnera.
Dognet je neovisna affiliate mreža koja djeluje u CEE regiji i ima više od 5000 affiliate partnera.

Što nudi Dognet?

Dognet nudi minimalne ulazne troškove ili ih čak i nema. Svi se oglašivači mogu besplatno prijaviti, a provizija se naplaćuje tek po realizaciji prodaje. U kampanji koja je dogovorena točno je definiran cilj.

Također, u suradnji s Dognetom ne morate plaćati izdavača niti se brinuti o njima. Izdavačke mreže esencijalni su dio kampanja, tako da se oglašivačima, u suradnji s Dognetom, omogućuje njihovo korištenje.

Ako želite prodati više uz Dognet, web trgovinu možete registrirati OVDJE. Ako želite promovirati web trgovine i zarađivati s Dognetom, registrirati s možete OVDJE. Za više informacija o Dognetu, možete posjetiti službene stranice.

Piše: Mancave.hr

Foto: Udruga eCommerce Hrvatska

Članak objavljen u suradnji sa Dognet Affiliate mrežom fokusiranom na sadržajne projekte.