Osvježen je najčišći i najelegantniji model satova kolekcije TAG Heuer Carrera: TAG Heuer Carrera Three Hands koji je utjelovljenje sportskog duha TAG Heuera.

Dizajn se reinterpretira u moderno stiliziranu eleganciju sata izmijenjenu kroz četiri verzije: TAG Heuer Carrera Day Day 41 mm, TAG Heuer Carrera Twin-Time 41 mm., TAG Heuer Carrera Date 39 mm i TAG Heuer Carrera Date 29 mm.

TAG Heuer Carrera Date 29 mm

TAG Heuer Carrera je simbol sportske elengacije

Kolekcija TAG Heuer Carrera oduvijek je bila brand point brenda koji svoje nasljeđe vuče iz automobilskih utrka, a najpoznatiji je po bezvremenskim, sportskim i elegantnim kronografima. Od njihovog predstavljanja prije više od 60 godina ovi satovi svojim glatkim, čistim linijama i savršenim proporcijama postali su odmah prepoznatljivi i podignuti do razine ikone. U TAG Heueru uvijek daju prednost čistom i modernom dizajnu, a tadašnji cilj Jacka Heuera bio je stvoriti kronograf koji je bio savršeno skladan što su idealne karakteristike za vozače koji trebaju moći u kratkom vremenu vidjeti vrijeme tokom brze vožnje.

1962. Jack Heuer, tadašnji izvršni direktor firme, čuo je za čuvenu automobilsku utrku Carrera Panamericana, jednu od najopasnijih na svijetu. Španjolska riječ Carrera, koja znači cesta, utrka, karijera ili staza, odmah je privukla njegovu pozornost. Bilo je to savršeno ime za novi sat.

Ryan Gosling sjedi u autu i nosi TAG Heuer sat
Ryan Gosling sjedi u autu i nosi TAG Heuer sat.

TAG Heuer Carrera Three Hands: Nova generacija

Kolekcija TAG Heuer Carrera Three Hands nove generacije predstavljena je u širokom rasponu veličina za sve namjene i ukuse. Linija se sastoji od 13 verzija ili tzv. referenci unutar četiri podzbirke- promjera od 29 mm do 41 mm – sve to uključuje i odjekuje stilskim značajkama TAG Heuer Carrere.

Rezultat je profinjen i moderan izgled inspiriran čistim stilom koji je prvi učinio TAG Heuer Carreru ikoničnom.

Sve verzije dolazit će u kutiji od nehrđajućeg čelika. Dvanaest satova imati će  narukvicu od nehrđajučeg čelika a jedan će biti s kožnim remenom – s izborom crnih, plavih, bijelih ili srebrnih brojčanika s novim logotipom Carrere.

TAG Heuer Carrera s kožnim remenom
TAG Heuer Carrera s kožnim remenom

Klasične narukvice opremljene su potpuno novim spojnim karikama u obliku slova H.

TAG Heuer narukvica od nehrđajučeg čelika nova
Nova TAG Heuer narukvica od nehrđajučeg čelika.
TAG Heuer Carrera Date 39 mm
TAG Heuer Carrera Date 39 mm

Piše: Dario Grbavac

Foto: TAG Heuer official